Rabu, Mei 03, 2017

Majalah Gen-Q. Isu 61 keluaran terakhir?Sekarang dah kurang berlakunya aktiviti membaca majalah fizikal. Semua nak mudah. Nak baca online. Lagi-lagi kat smartphone memasing. Convenient sebab bukak phone je dah boleh terus baca kat situ. Tak perlu dah mengusung majalah besar-besar. Nak baca masa sedang melepaskan hajat pun boleh. Hehehe...

Tapi tu lah. Disebabkan situasi macam tu, penjualan majalah fizikal semakin merudum. Orang kata, terbit-terbit tapi tak pulang modal. Bertambah pulak dengan aktiviti cetak rompak yang semakin kreatif. Scan pastu upload kat memana. Siap ada yang buat bisnes lak jual dalam CD ke pendrive ke. Lagilah terkesan. Kesian syarikat-syarikat penerbitan sekarang.

Zaman sekarang kena kreatifkan cara untuk mengaut profit. Lawan dengan lelanun tu! xD Jadi pihak TB dah ambil initiatif untuk terbitkan Gen-Q secara digital. Kalau sambutan menggalakkan, mungkin Gen-Q diteruskan? Harap-harapnya macam tu! Jom baca Gen-Q versi digital! (^O^)

  • Langganan serendah RM50 setahun!
  • Akses selama setahun untuk semua isu-isu keluaran di katalog!
  • Isu-isu keluaran terbaru akan dikemaskini di dalam katalog!
  • Akses di semua peranti, di mana-mana, bila-bila masa!
  • Pembayaran adalah melalui Perbankan Internet/FPX, kad Credit/Debit atau PayPal.
  • Pembayaran juga boleh dibuat di dalam bentuk tunai (mesin CDM) dan pemindahan melalui mesin ATM (di dalam Malaysia sahaja).

Isu sampel kalau masih ragu-ragu:
https://www.genq.com.my/issue/genq-isusampel

Untuk melanggan:
www.genq.com.my/?ref=213

Dah langgan, baru boleh akses ;)

Iqra'. Membaca amalan mulia :D

0 rantbacks:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...